Контактна форма

Как да ни намерите?

Сервизът ни се намира на една от главните пътни артерии в Силистра. На не повече от 3 километра от идеалния център на града, срещу бензиностанциа "Shell", а задната част на сервиза на "Картрейд Уан" граничи със стадион "Доростол".

Адрес:

7500 Силистра
бул. Велико Търново 45

Телефони:

+35986 520 222 - Служебен

+359892 209 488 - Мениджър

+359898 754 724 - Приемчик

E-Mail:

office@cartradeone.bg

Новини

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

27

Юни

 В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват класификацията на своите гуми, Michelin препотвърждава своя ангажимент за постигане на отлични балансирани показатели за всяка от своите продуктови линии.
  Компанията подкрепя въвеждането на новия европейски етикет на гумите, който е предназначен да осигури на потребителите практическа информация относно три важни работни параметъра на: сцепление върху мокра настилка, енергийна ефективност и външен шум при търкаляне.
  Гами летни гуми на MICHELIN - Всички линии летни гуми, пуснати на пазара след 2010 г., са спечелили максимална оценка А по отношение на сцеплението върху мокра настилка - параметърът, свързан с безопасността.
  Зимни гуми на MICHELIN - Най-новото поколение гуми Alpin са оценени в клас C по отношение на сцеплението върху мокра настилка и клас E по отношение на съпротивлението при търкаляне. Тези зимни гуми са проектирани така, че да осигуряват безопасно пътуване върху различни пътни настилки (лед, сняг, киша) и в целия диапазон от зимни температури. Те отговарят на приоритетните очаквания на автомобилистите като предлагат най-добро сцепление във всяка ситуация на движение и отлична дълготрайност на гумата с марката MICHELIN.
  Планирана за лансиране на пазара през това лято, новата лекотоварна линия MICHELIN Agilis + отново демонстрира отлични работни балансови показатели с клас B по отношение на сцеплението върху мокра настилка, много добър рейтинг на енергийна ефективност C, две вълни по отношение на външния шум при търкаляне и забележителна издръжливост и общ пробег на гамата.
  От 1 ноември 2012 г. всички гуми, продавани в Европа, ще трябва да носят етикет, предоставящ информация за три критерия за ефективност. Два са по отношение на околната среда (енергийна ефективност и шум при търкаляне) и третият е свързан с безопасността. Поради това новият регламент на ЕС изисква всяка продадена гума да носи стандартен етикет, указващ съпротивлението при търкаляне, нивото на външния шум и спирачен път върху мокра настилка (сцепление върху мокра настилка).
 


Сподели във Facebook Facebook

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

"Картрейд Уан" ООД

  • Гуми:

    Монтирайте гуми, съобразени с изискванията на производителя на вашия авто...

  • Поддръжка:

    Важно е гумите ви да бъдат периодично проверявани и поддържани. Тук ще на...

  • Run On Flat:

    Технологията RUN ON FLAT напълно отговаря на името си (в буквален превод:...

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват кл...

Copright © 2012 "Картрейд Уан" ООД. Всички права запазени.

Дизайн и разработка Платиниум ГРУП

Намерете ни: